Sport
Mihai Ianovschi a vorbit despre prima victorie a slătinenilor în Liga 2

CSM Slatina a reușit prima victorie în Liga 2, scor 2-0, în fața formației Fotbal Comuna Rece. Manea și Stoica au punctat pentru olteni. 

După jocul cu Recea, antrenorul formației CSM Slatina, Mihai Ianovschi, s-a declarat mulțumit de evoluția elevilor săi: „„Prima victorie a venit mai greu decât am crezut. Am aşteptat patru meciuri ca să luăm primele trei puncte. Dar, aşa cum le-am spus şi băieţilor, cu răbdare lucrurile uşor, uşor se vor aşeza. Am avut multe momente bune de jocBucuria cea mai mare este redată de faptul că nu am primit gol. Am reuşit, într-un final, să rezolvăm problemele din defensivă, chiar dacă au fost momente şi când adversarii ne-au dominat şi eram într-o situaţie delicată. Aşa cum am spus la prima etapă, când vom rezolva problema defensivă, lucrurile din ofensivă se vor aşeza de la sine. Acest lucru s-a dovedit astăzi. Victoria ne dă liniştea necesară pregătirii meciurilor următoare. Recea a apelat foarte mult la mingea lungă, la un joc de uzură. Este normal să apară anumite greşeli, când frecvenţa de acţiune este mare. Am avut un joc deschis, nu ne-am apărat şi am încercat să ne impunem stilul.

La jucătorii tineri se mai întâmplă să apară momente şi situaţii de genul ăsta. Dar eu nu am remarcat niciodată jucători, ci grupul. Iar astăzi am demonstrat că avem un grup unit, frumos, care poate face lucruri frumoase la nivel de Liga 2,” a mai spus tehnicianul oltenilor.

 

Etapa viitoare, CSM Slatina va juca la Drobeta-Turnu Severin, cu U Craiova 1948 SA, liderul Ligii 2. 

 

 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.