Sport
Mihai Ianovschi: „Jucătorii trebuie să înţeleagă că este un alt nivel” / Viitorul Pandurii - CSM Slatina 2-1

CSM Slatina nu a reușit să obțină vreun punct din deplasarea de pe terenul formației Viitorul Pandurii Târgu Jiu. Slătinenii au luat gol în minutul 90 și au pierdut cu 2-1. 

Baican a deschis scorul pentru gazde în minutul 14, dar slătinenii au refăcut egalitatea pe tabelă la 4 minute distanță, prin Doman. Slătinenii au mai avut ocazii de a marca până la finalul primei reprize, însă fără succes. Când totul părea că se duce spre un egal între cele două formații, Luduşan l-a executat cu un șut de la 15 metri pe portarul Grecu și a stabilit scorul final. Din păcate, Slatina rămâne fără victorie în noul sezon al ligii a doua. În etapa următoare, elevii lui Mihai Ianovschi vor da piept cu Rapid, pe teren propriu, sâmbătă, de la ora 13:00. 

 

Un meci sub aşteptările mele, nu au mai avut agresivitatea din meciul anterior, cu toate astea ne-am creat situaţii de marca, dar la nivelul Ligii a II-a dacă nu reuşeşti să înscrii, să fii bine organizat în defensivă, apar probleme. Am fost conduşi, am revenit, echipa a avut reacţie şi am egalat repede, au fost momente în care am dominat, momente în care am fost dominaţi, din păcate, din neatenţie, pe fondul unor greşeli în lanţ, am primit gol în minutul 90. Jucătorii trebuie să înţeleagă că este un alt nivel, că trebuie să alerge mai mult, să se implice mai mult, pentru că ne aşteaptă meciuri din ce în ce mai grele”, a spus antrenorul echipei CSM Slatina, Mihai Ianovschi, pentru newsflux.ro.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.