Sport
Mihai Ianovschi, mulțumit de victoria cu Metaloglobus: „Băieții au înțeles mesajul”

CSM Slatina a reușit o victorie impresionantă cu Metaloglobus, una dintre cele mai puternice echipe din Liga 2. Unicul gol al întâlnirii de pe stadionul „1 Mai” a fost înscris de Vasile Gheorghe.

După victoria echipei sale, Mihai Ianovschi a declarat pentru NewsFlux: „Este o victorie importantă, împotriva unei echipe puternice, cu mulţi jucători cu experienţă, cu un antrenor foarte bun. Dar băieţii au înţeles de data aceasta mesajul aşa cum trebuie. Au punctat în primul rând mai mult la curaj. Poate că reuşitele nu au fost aşa cum mi-aş fi dorit. Dar din punct de vedere al curajului am încercat să împingem liniile mai sus, să jucăm cu mai multă încredere, iar lucrul acesta s-a văzut. Am avut câteva situaţii în care am reuşit să facem pressing şi am câştigat mingea sus. Am avut, ca de obicei, câte o situaţie clară, atât în prima cât şi în a doua repriză, în primele două minute, pe care din păcate nu le-am valorificat”

 

Un moment cheie a reprezentat lovitura de la 11 metri ratată de oaspeți: „A fost un moment dificil, în care Grecu, într-adevăr, a avut o intervenţie extraordinară. Poate că era un pic contrar cursului jocului ca ei să înscrie la acel penalti, pentru că mari situaţii nu au avut. Nici noi nu am avut situaţii deosebite, dar am fost preocupaţi să jucăm, să progresăm din puncte de vedere al jocului, iar asta s-a văzut. Într-adevăr, dacă ei marcau atunci, cursul jocului putea fi altul, dar nu avem de unde să ştim”

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.