Sport
Mihai Ianovschi: „Promovarea se joacă”

Vasile Gheorghe a adus victoria formației CSM Slatina în duelul cu Progresul Spartac, din prima manșă a barajului de promovare în liga secundă. Reușita a venit dintr-un penalty, la ultima fază a jocului. 

Chiar dacă au devenit favoriți la promovare, antrenorul oltenilor, Mihai Ianovschi, își ține elevii cu picioarele pe pământ: „Băieţii sunt realişti, sunt conştienţi că promovarea se joacă. Nu a existat niciun dram de bucurie, după meciul de la Progresul Sportac, doar satisfacţia victoriei. Cu siguranţă şi ei vor veni motivaţi, frustraţi că au pierdut acasă, aşa cum am spus, vor fi două meciuri echilibrate. Rezultatul acesta nu înseamnă nimic, dacă nu-l dublăm cu un rezultat bun acasă. Nu am realizat nimic, suntem conectaţi la meciul retur, pentru că promovarea se joacă. Trebuie să abordăm meciul de la 0-0. Vom trece la antrenamente pe iarbă, pentru că pregătirea pe sintetic, pe căldura aceasta, ne-a omorât”, a spus acesta.

 

CSM Slatina - Progresul Spartac se va disputa duminică, 9 august, de la ora 17.30, pe Stadionul „1 Mai”.

 

 

sursă: gazetanoua.ro

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.