Sport
Mihai Roman are probleme cu inima și îi este pusă în pericol cariera de fotbalist. Exclusiv Oltenia TV

Mihai Roman, atacantul Universității Craiova, are probleme cardiace și ar putea să nu mai joace fotbal. El a fost oprit de la efort și are nevoie de investigații medicale amănunțite, existând posibilitatea de a-și înceta cariera, la numai 28 de ani. Sorin Cârțu a declarat la Oltenia TV că atacantul oltean ar putea avea aceleași probleme precum Țucudean, de la CFR Cluj.

Deși a efectuat stagiul de pregătire în Antalya și a evoluat în majoritatea amicalelor, Roman nu a fost în lot pentru meciul cu Gaz Metan și nici în continuare nu se va mai pregăti alături de colegii săi.

”Roman este oprit de la efort, are probleme cardiace, trebuie să facă niște investigații serioase. S-ar putea să fie ceva asemănător cu Țucudean. Nu știu sigur. A mai avut și înainte probleme, dar au apărut iar după cantonament” a spus Sorin Cârțu, la Oltenia TV.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.