Sport
Mihai Rotaru: ”Avem o șansă mare la titlu, de care trebuie să profităm”

Principalul finanțator al Universității Craiova, Mihai Rotaru, este optimist în privința șanselor la titlu, considerând că echipa ar trebui să profite de situația actuală. Practic, Știința este la mâna ei: dacă va câștiga toate cele 6 meciuri rămase din play-off, va deveni campioană, deoarece are 2 dueluri directe cu CFR Cluj.

„Ne doream să ajungem să avem șanse la titlu în fiecare an, iar acum avem o șansă mare de care trebuie să profităm” a spus Mihai Rotaru, la Digisport. 

Despre scandalul artificial creat de presa centrală după ce fanii Științei au blocat autocarul echipei, în urma victoriei cu FC Botoșani, Rotaru a spus: „Ne organizăm ca indiferent de evenimente să ne protejăm indiferent de situații. Autocarul a fost blocat pe stradă, din cauza fumigenelor instalațiile de aer condiționat nu au făcut fațăS-a luat decizia ca jucătorii să coboare și să stea la distanță, după care au mers în locul de cantonament. A fost o surpriză și pentru noi, a trebuit să ne protejăm jucătorii pentru a nu risca să se îmbolnăvească nimeni. Nu riscăm să primim vreo penalizare, nici să facem teste suplimentare, noi am respectat toate protocoalele. Noi trebuie să protejăm pe toată lumea acum, întâi pe noi, dar și pe cei care intră în contact cu noi”.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.