Sport
Mihai Rotaru: „Dacă nu se joacă, ne vom cere drepturile”

Patronul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru, a oferit primele reacţii după aflarea veştii că Astra are un caz de COVID-19, iar duelul din această seară nu se va juca.

Mihai Rotaru a anunţat că echipa sa își va căuta dreptate în cazul în care meciul cu Astra Giurgiu nu se va mai juca. Conform protocolului, Astra va sta în izolare timp de 5 zile: 

Se simte o stare de disconfort la nivelul grupului. Mai ales jucătorii, care voiau să joace. Au fost atâtea cazuri. A fost Dinamo, a fost Botoşani. Nu ne aşteptam. Din păcate, a apărut un caz simptomatic. Asta e, s-a întâmplat.

Am rămas pe loc. Ne-am dat seama că pot interveni DSP-urile. Rămânem pe loc. Dacă suntem programaţi vineri, ar fi trebuit să ne întoarcem mâine. Am discutat cu staff-ul, cu căpitanii. Ne vom antrena.

 

Astra ar trebui să stea 5 zile în izolare. Nu aşteptăm pomană. Rămânem pe loc. Acest meci s-ar putea juca vineri. Dacă nu se joacă, ne vom cere drepturile.

Protocolul este acelaşi. E neplăcut pentru noi. Cu incubaţia virusului, pot apărea cazuri înainte de meci. Noi avem undeva pe la 500 de teste făcute. Nu ne facem planuri să vindem ceva. Vom vedea la momentul respectiv. Cicâldău este unul dintre cei mai valoroşi jucători, dacă nu chiar cel mai valoros. Nu vreau să jignesc pe nimeni. Noi vrem să îl mai ţinem. Noi vrem să atacăm grupele europene cu acelaşi lot.

Este cel mai simplu să îi ţii în priză, pentru că toţi visează la titlu. Nu mai e nevoie să fie capacitaţi. O să vedem dacă o să avem nevoie de 6 puncte, de unul sau de niciunul“, a declarat Mihai Rotaru pentru DigiSport.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.