Sport
Mihai Rotaru îl sprijină pe Papură: „Acum e momentul că el să aibă un mandat mai lung”

Corneliu Papură are parte de toată încrederea și sprijinul patronului Universității Craiova, Mihai Rotaru. Într-o intervenție la PRO X, acesta a declarat că „Papi” trebuie să demonstreze că merită să fie „principal” la echipa din Bănie. 

Rotaru a încercat să lămurească problema zvonurilor legate de instalarea lui Rădoi pe banca Științei: „Mirel Rădoi nu a luat niciodată în considerare să plece de la echipa națională. Au fost niște oameni din fotbal sau de fotbal care au vorbit despre astfel de lucruri. Spuneau că 300%, 500% e antrenorul Craiovei... Noi am spus clar că Rădoi este selecționerul echipei naționale și mi se părea normal să rămână să-și continue treaba acolo.  I-am făcut oferta acum 4-5 ani, să fie antrenor secund sau șef al centrului de copii și juniori, asta înseamnă că îl apreciem și există o șansă bună că, la un moment dat, Rădoi să devină antrenor al Universității. Acum nu ni-l dorim, avem antrenor. Dar ce se va întâmplă peste un an, peste doi, peste trei, nu avem de unde să știm.”

 

Corneliu Papură beneficiază de tot sprijinul patronului: „Acum e momentul că Papură să aibă un mandat mai lung, să demonstreze că merită să fie antrenorul Universității Craiova”

 

 

 

 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.