Sport
Mihai Rotaru: „Martic, în proporţie de 20-30% a fost victima regulii U21”

Patronul Universității Craiova, Mihai Rotaru, a vorbit pentru TelekomSport despre plecarea lui Ivan Martic. 

Ivan Martic a fost om de bază în apărarea Universității Craiova în aproape întreaga perioadă petrecută în Bănie, însă au existat zvonuri că acesta nu și-a dorit să mai prelungească contractul cu Știința. Mihai Rotaru l-a văzut pe fundaș ca un bun profesionist: „Ivan Martic este un jucător la care noi am ţinut foarte mult. Dincolo de faptul că e un jucător foarte bun, e şi un profesionist foarte bun. Dar lui i s-a terminat contractul. Noi avem acolo o soluţie în care credem foarte mult, Ştefan Vlădoiu, jucător U21.... cumva, Martic, în proporţie de 20-30% a fost victima regulii U21. Altfel, cred că s-ar fi putut găsi o soluţie să rămână în continuare”

 

Mai multe publicații de sport au scris că Ivan Martic a negociat cu CFR Cluj, însă Rotaru a infirmat acest lucru. Totuși, acționarul principal al Științei nu a negat că jucătorul ar putea fi luat în calcul de alte echipe românești: „Personal, fără să am dovezi, pot să spun că 100% nu a avut contact cu CFR în această perioadă. Ce se va întâmpla de acum încolo, după ce a încheiat cu noi, e treaba lui. Dar nu au fost discuţii, din ceea ce ştiu eu, nici dinspre CFR spre el, nici de la el către CFR , nu au fost discuţii. Am încredere, pentru că e un om de cuvânt. Dar asta nu înseamnă că... mai ales că există în acest moment o criză a pieţei de muncă pentru jucătorii de fotbal, să nu ia în calcul să se ducă la CFR, la FCSB, la Dinamo....  Eu ştiu că el îşi doreşte foarte mult să îşi găsească un contract foarte bun pe acest final de carieră. E un jucător care face 30 de ani şi e normal. Dar din păcate e destul de greu în acest moment să îţi găseşti un contract bun"

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.