Sport
Mihai Rotaru nu este într-o stare prea bună / Cârțu: „Sunt foarte îngrijorat”

Acționarul majoritar al Universității Craiova, Mihai Rotaru, se află la terapie intensivă, iar veștile venite spun că acesta nu este într-o stare prea bună, fiind ajutat de un aparat pentru a putea respira. 

Sorin Cârțu a vorbit despre situația lui Mihai Rotaru: „Intru pe un subiect în care chiar nimeni nu știe ce să spună. Sunt obișnuit cu virușii în corp, am stat șase ani cu virusul hepatic în corp. Am citit și eu, sunt foarte îngrijorat și îmi pare rău. Dar nu pot să dau niciun fel de detaliu, pentru că nu le cunosc. Sunt foarte îngrijorat, e chiar foarte trist tot ce aud. Știam că acum câteva zile era spre bine. Acum, când am auzit asta, am rămas perplex. Nu stiu ce să spun, e groaznic ce se întâmplă. Ceea ce mi s-a întâmplat și mie, și situația asta cu Mihai și cu Ovidiu. Periculozitatea este foarte mare. Se fac niste injecții anticoagulante, și eu am mai făcut vreo cinci când am ieșit din spital. Mie mi-a dat asimptomatic.”

 

Mă durea capul, aveam tensiune. M-am gândit că este de la supărarea meciului de la Tbilisi, dar peste noapte am transpirat foarte rău”, a declarat Sorin Cârțu la Digi Sport. În acest moment, Mihai Rotaru se află la terapie intensivă și este ajutat de un aparat pentru a putea respira. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.