Sport
Mihai Rotaru: „Nu mă interesează echipa lui Adrian Mititelu”

În această dimineață, la GSP, Adrian Mititelu a lansat o serie de acuze la adresa acționarului Universității Craiova, Mihai Rotaru. Acesta nu a rămas dator și i-a răspuns lui Mititelu. 

Mititelu l-a acuzat pe Mihai Rotaru că are sub control arbitrajul românesc, dar și că influențează instanțele de judecată: Da, e o glumă. Controlez arbitrajul românesc și suporterii echipei lui Adrian Mititelu și conducătorii echipei și jucătorii și pe toată lumea din țară asta. Inclusiv NASA, CEDO și Bruxelles-ul. Răspunsul este simplu, nu mă interesează, echipa lui Adrian Mititelu, nici măcar nu știu cu cine joacă etapă viitoare. Nu îl urmăresc, îl doresc în prima liga pentru că acolo trebuie să fie momentul adevărului. În prima liga și acolo fiecare își trage concluziile. 

 

E o glumă după ce ne-a bălăcărit domnul Marcel Pușcaș, ar fi culmea că noi să fim în spatele lui. Domnul Marcel Pușcaș e un tip independent, poate să îl ajute pe domnul Adrian Mititelu că e vecin cu mine, asta poate îl face mai gânditor. Dar răspunsul este nu, nu am avut nicio legătură cu Marcel Pușcaș.”

De ce sa fie aminată etapa ? a văzut cumva Rotaru că echipa sa are marii șanse să piardă pozitia de lider in liga a 1 a ? și probabil a dat ordin propriilor oficialilor sa încerce aminarea etapei ?
28 octombrie 2020, 15:48
Domnule Rotaru dupa felul cum faceti unele afirmații va asemenati cu un șarpe cu două limbi pentru că una declarații și cu totul altceva faceți pe ascuns ați declarat că nu va mai interesează echipa lui Adrian Mititelu dacă sunteți un om de cuvânt de ce nu renunțați la lupta din procesele cu Adrian Mititelu ?
28 octombrie 2020, 15:43
Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.