Sport
Mihăilă a marcat din nou pentru naţionala U21, în victoria din Finlanda

Atacantul Universităţii Craiova, Valentin Mihăilă, a marcat al 5-lea gol al său pentru naţionala U21 a României, în meciul câştigat în deplasare, cu 3-1, cu selecţionata similară a Finlandei, la debutul pe banca tehnică al lui Adi Mutu, în preliminariile Campionatului European U21. Mihăilă, care punctase de 3 ori şi în meciul tur cu nordicii, a înscris în repriza secundă, cu un lob superb. 

Tricolorii au marcat prin Olaru ’21, Mihăilă ’57 şi Ciobanu ’84. Pentru gazde a înscris Soisalo ’24.

România U21 a evoluat în formula: A. Vlad – Haruţ, Paşcanu (Drăguşin ’90), V. Ghiţă, R. Boboc – Olaru (Itu ’60), M. Marin, A. Ciobanu – D. Man, G. Ganea (Costache ’53), V. Mihăilă (Măţan ’89). Antrenor: Adrian Mutu.

Naţionala mică are programată următoarea confruntare cu Malta, în 8 septembrie, în deplasare. În clasament, România ocupă locul 2, cu 13 puncte, la 3 puncte de liderul Danemarca.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.