Sport
Mihăilă, la naţionala U21: 'Îmi doresc să marchez meci de meci'

Atacantul Universităţii Craiova, Valentin Mihăilă, este sub comanda lui Adrian Mutu la naţionala under 21 a României,care se pregăteşte de dubla cu Finlanda şi Malta, din preliminariile Euro U21. Autor al unui hattrick în partida tur cu Finlanda, disputată la Voluntari, vârful de 20 de ani vrea să marcheze iar în poarta nordicilor. 

Este o mândrie să faci parte din lotul echipei naţionale. De când eşti mic îţi doreşti să ajungi aici şi te simţi mândru că eşti român atunci când auzi imnul. Sper să vin în continuare şi să-mi ajut echipa. Este un sentiment frumos, pe care-l trăieşti doar la echipa naţională, simţi că poţi ajuta ţara cu ceva şi te simţi mândru că eşti român. Chiar dacă acum s-a schimbat şi selecţionerul, ne simţim ca o familie aici. De fiecare dată când vin la echipa de tineret sunt foarte fericit, pentru că am nişte colegi minunaţi aici, ne înţelegem foarte bine cu toţii şi sper ca pe viitor să avem rezultate la fel de bune. Pentru mine, şansele de calificare sunt foarte mari. Am arătat că suntem o echipă foarte bună. Şi în meciul tur cu Finlanda i-am învins cu 4-1, am arătat că suntem o forţă şi sper să ne calificăm. Eu, unul, cred foarte mult în asta. Îmi doresc să marchez la fiecare meci pe care-l joc. Iar dacă nu o fac, sper să-mi ajut echipa cu un pas de gol, cu un penalti scos, iar dacă echipa ia cele trei puncte sunt fericit. Trebuie să muncesc foarte mult în continuare. În ultima perioadă nu am avut jocuri foarte bune individual, încă sunt necopt, ca să spun aşa. Trebuie să prind mai multă experienţă şi o să ajung şi la naţionala mare.  Mă înţeleg bine cu Andrei Ciobanu, Radu Boboc şi i-aş lua cu mine la Craiova. Nu ştiu dacă sunt cel mai rapid, dar, oricum, colegul Cristi Bărbuţ este un jucător foarte rapid. Nu am făcut o întrecere pe 50 sau 100 de metri, dar poate că o vom face la un moment dat. Îmi doresc să înscriu la fiecare meci, dar nu contează cine marchează, importante sunt cele trei puncte., a spus atacantul Universității Craiova pentru site-ul FRF. 

Mijlocașul ofensiv de la Craiova spune că se înțelege foarte bine cu Radu Boboc și Andrei Ciobanu și i-ar face plăcere să îi aibă colegi și la echipa de club.

Pe 4 septembrie, tricolorii U21 vor întâlni Finlanda, în deplasare, la Turku, pe arena Veritas, iar pe 8 septembrie vor evolua în Malta, la Ta’Qali, pe stadionul Centenary. Ambele partide sunt programate la ora 19:00, ora României

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.