Sport
Mihăilă este monitorizat de campioana Europei

Atacantul Universităţii Craiova, Valentin Mihăilă, este în vizorul scouterilor de la Liverpool, la fel ca alţi doi jucători din Liga I, Man şi Coman, de la FCSB. Aceste nume sunt menţionate de site-ul Liverpool.com, care este destinat fanilor "cormoranilor".  Pe postul lui Mihăilă, campioana Europei îl are pe Sadio Mane, însă jucătorul Ştiinţei este văzut ca o investiţie pentru viitor. Mihăilă este cotat la 1,3 milioane de euro de transfermarkt, dar Universitatea nu s-ar despărţi de el pentru mai puţin de 8 milioane de euro. 

„Valentin Mihăilă este mai tânăr decât cei doi jucători de la FCSB şi poate fi o bună investiţie. A împlinit 20 de ani în luna februarie şi are deja două sezoane în care a prins experienţă alături de prima echipă. În ultimele două ediţii a adunat 29, respectiv 21 de apariţii pentru Craiova”, scriu jurnaliștiii de la Liverpool.com.

Valentin Mihăilă are 4 goluri în 4 meciuri pentru naţionala de tineret a României. În acest sezon, cel poreclit "Ţântă" are 7 goluri şi 3 assist-uri pentru Universitatea Craiova în 25 de meciuri jucate în toate competiţiile. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.