Sport
Mihăilă se recuperează după problemele medicale: „Parma a știut acest lucru”

Într-o intervenție la emisiunea Fotbal Plus de la Oltenia TV, Silviu Bogdan, fostul manager al Centrului de Copii și Juniori al Universității Craiova și actualul manager general al lui Turris Turnu Măgurele, a lămurit zvonurile legate de problemele medicale ale lui Valentin Mihăilă.

Au apărut mai multe voci care spuneau că italienii nu ar fi știut de existența problemei legate de pubalgie a lui Mihăilă, însă Silviu Bogdan a dezmințit aceste afirmații: „„Se vorbesc tot felul de aiureli. Clubul Universitatea Craiova a fost foarte corect. Atunci când Vali a venit din Germania, li s-au pus celor de la Parma la dispoziție toate informațiile necesare despre starea sa medicală, despre pubalgie. S-au pus toate hârtiile pe masă, iar Parma a spus că îl vor recupera. Chiar dacă are această problemă, italienii l-au dorit atât de mult, încât au plătit o sumă atât de mare de bani și nu a fost nicio păcăleală. A fost totul la vedere. Cine vorbește..vorbește prostii”

 

 Mihăilă ar putea debuta în curând pentru noua sa formație, Parma: „Dacă Dumnezeu îl va ajuta să fie sănătos, Mihăila va debuta în curând la Parma. Nu pot să spun o dată fixă, dar este posibil orice. Au grijă de el, iar copilul va reuși acolo. Trebuie să se recupereze,” a declarat Silviu Bogdan la Oltenia TV.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.