Sport
Mihăilă-show la naționala U21 a României

Seară de vis pentru atacantul Universității Craiova, Vali Mihăilă, protagonistul meciului România - Finlanda 4-1, în preliminariile Europeanului U21. Mihăilă a marcat 3 goluri, l-a presat pe fundașul finlandez care a înscris un autogol, și a mai avut un gol anulat pe nedrept pentru ofsaid. 

Meciul s-a disputat pe arena de la Voluntari, cea pe care Vali Mihăilă a marcat nu mai puțin de 7 goluri în decurs de câteva luni pentru Universitatea Craiova și pentru naționala de tineret: cele 3 de cu Finlanda, unul cu Irlanda de Nord, 2 în meciul cu Voluntari din Cupa României și încă unul în meciul de campionat dintre Universitatea și formația ilfoveană. 

România tineret este liderul grupei de calificare, cu 9 puncte și joacă peste câteva zile în deplasare cu Irlanda de Nord.

Bucuroși de reușitele atacantului de 19 ani, Sorin Cârțu și Victor Pițurcă au glumit pe seama performanței sale, ambii considerând că a marcat de 4 ori. "Să nu-l lăudăm atât, fiindcă a marcat numai 4 goluri" a spus Pițurcă, prezent la meci. "Mă așteptam să dea o manita, nu doar un poker" a spus Sorin Cârțu. "Este cel mai bun din Europa la vârsta lui" a comentat și Ioan Viorel Ganea, fostul internațional român și tatăl lui George Ganea, titular și el în acest meci și pasator la autogolul marcat de finlandezi.

Eroul meciului, Vali Mihăilă, a spus la final: "Am marcat și la națională și în Cupă, și în campionat la Voluntari. Vreau să-i dedic victoria lui Rațiu, care a avut un eveniment nefericit în familie, dar a reușit să joace cu ambiție…și eu am avut un eveniment de acest gen acum câteva luni…de fiecare dată, mă rog pentru familia mea și cei apropiați.A fost la meci Pițurcă? Mă bucur că a plecat fericit. Importante sunt cele trei puncte. Irlandei i-am dat trei, sper să o facem din nou și chiar am vorbit cut tata și cu Mirel Rădoi înainte de meci și spuneam că vrem să câștigăm la trei goluri diferență. Sper ca și naționala să câștige cu un scor la fel de mare și să marcheze două goluri Mitriță. A fost și e un idol pentru mine, îi ador stilul de joc, i-am cerut și când era la Craiova tricoul și i-am spus să-mi aducă și din America, cu autograf"

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.