Sport
Mihăilă şi compania au ajuns în Finlanda! Ce spune Mutu despre meciul de vineri

România U21 se pregăteşte pentru dubla din preliminariile Campionatului European din 2021. Selecţionerul Adrian Mutu va debuta oficial pe banca echipei naţionale mici, vineri, de la ora 19:00, în faţa Finlandei, în deplasare. 

Tricolorii mici au ajuns în Finlanda şi sunt gata de joc. Ambele dueluri, cu Finlanda şi Malta, se vor disputa în deplasare. Adrian Mutu este fericit de faptul că a putut convoca cei mai în formă fotbaliştii U21 români: „A fost grea așteptarea asta înaintea debutului. Îmi doream mult să antrenez. A fost greu profesional. Mă bucur că am început antrenamentele, ne așteaptă două meciuri grele, importante. Nu mai avem șansa barajului, suntem în luptă cu toate echipele de pe locul 2. Trebuie să facem multe puncte"

 

Am avut o ofertă în această perioadă, dar am început o treabă și vreau să o duc până la capăt. Am fost nerăbdător să încep treaba cu U21. Nu i-am cerut lui Mirel nimic. Naționala mare are prioritate. Mirel a ales, iar băieților le-am zis că vor avea încă o ocazie de a le arăta tuturor că pot face oricând pasul spre prima echipă. Și aici nu e vorba numai despre Man sau Mihăilă"

 

S-au stabilit numerele de pe tricou. Din cei 24 de jucători convocați pentru cele două partide din această luna, Andrei Chindriș nu are drept de joc pentru meciul din Finlanda, fiind suspendat.

Astfel, tricolorii vor evolua cu următoarele numere: 1. Andrei Vlad, 2. Radu Boboc, 3. Claudiu Petrila, 4. Alex Pașcanu, 5. Cătălin Itu, 6. Virgil Ghiță, 7. Valentin Mihăilă, 8. Carlo Casap, 9. George Ganea, 10. Dennis Man, 11. Olimpiu Moruțan, 12. Teodor Axinte, 13. Alex Mățan, 14. Marius Marin, 15. Radu Drăgușin, 16. Raul Opruț, 17. Alex Cîmpanu, 18. Andrei Rațiu, 19. Denis Haruț, 20. Andrei Ciobanu, 21. Valentin Costache, 22. Darius Olaru, 23. Horațiu Moldovan.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.