Sport
Mircea Lucescu a debutat cu o înfrângere în UCL! United a câștigat la Paris

Ieri au avut loc primele meciuri din prima etapă a grupelor UEFA Champions League. Dinamo Kiev, formație antrenată de Mircea Lucescu, a debutat cu stângul, pierzând cu 0-2, dar adversarul a fost unul dificil, Juventus, campioana Italiei. 

Într-un meci arbitrat de Ovidiu Hațega, Dinamo Kiev a reușit să le țină cât de cât piept torinezilor, însă „dubla” lui Morata a făcut ca Juventus să plece cu toate punctele. Cristiano Ronaldo nu a evoluat pentu oaspeți, fiind infectat cu COVID-19:  „Echipa mai experimentată și mai puternică a câștigat. Am făcut două greșeli, am luat două goluri. Am fi putut să ne apărăm mai bine. Poate că 2-0 e prea mult, meritam un gol. Una peste alta, Juventus a fost mai puternică și a câștigat meritat.

Sunt mulțumit de joc, dar nu și de eroarea din minutul 46, care a schimbat total jocul. Intrasem în repriza a doua cu gândul la șansa noastră și la victorie. Acum ne vom concentra pe campionat și pe meciul cu Ferencvaros.

Probabil că Juventus și Barcelona sunt la un nivel mai înalt decât noi și Ferencvaros. Avem nevoie de experiență pentru jucătorii noștri tineri, însă jocul de azi e dătător de speranță”, a spus Lucescu după joc. 

 

Surpriza serii a fost victoria lui United pe terenul formației PSG. Englezii au deschis scorul prin Bruno Fernandes, din penalty, în minutul 24. Francezii au egalat printr-un autogol al lui Martial, însă Rashford a adus victoria nesperată a celor de la Manchester United. 

 

S-au mai jucat:

 

Lazio - Dortmund 3-1 (Immobile '6, Hitz '23 (a), Akpro '76 / Halland '71)

Chelsea - Sevilla 0 -0

Barcelona - Ferencvaros 5-1 ( Messi '27 (pen.), Fati '42, Coutinho '52, Pedri '82, Dembele '89 / Kharatin '70 pen.)

Leipzig - Basaksehir 2-0 (Angelino '16 si '20)

Rennes - Krasnodar 1-1 (Guirassy '56 (p) / Ramirez '59)

Dinamo Kiev - Juventus 0 - 2 (Morata '46 si '84)

Zenit - Club Brugge 1-2 (Lovren '75 / Dennis Bonaventure '63, De Ketelaere '90+3)

 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.