Sport
Mircea Lucescu: „Fotbalul la risc i-a adus pe cei de la Craiova în postura de a câștiga campionatul”

Cristiano Bergodi a adus o viziune nouă a jocului Universității Craiova și a reușit să aibă un început de mandat perfect, cu cinci victorii pe linie. Cel mai apreciat antrenor român, Mircea Lucescu, a vorbit la superlativ de fotbalul practicat de Știința.

În direct la DigiSport, Mircea Lucescu i-a lăudat pe olteni și consideră că Universitatea are prima șansă în bătălia pentru campionat: „“Părerea mea e că se va duce Craiova la titlu. Este într-o formă mai bună, e mai mult entuziasm și sunt motivați. De partea cealaltă, Clujul, cu experiența lui Dan Petrescu, poate să câștige la limită. Pentru că ei nu riscă nimic. Mi se pare că acest fotbal la risc i-a adus pe cei de la Craiova în postura de a câștiga campionatul. Dar să vedem ce vor face cu FC Botoșani, o echipă puternică”

 

 „E o surpriză că CFR a pierdut primul loc. E o neatenție. E o surpriză pentru mine. Înainte de pandemie spuneam că CFR are șanse mari, iar acum spun că Universitatea Craiova are. Mijlocul și atacul Craiovei este mai bun decât cel al CFR-ului. Bergodi are un lot bun acolo, s-a dus într-o situație în care se afla echipa. Eu mereu am spus că Bergodi este un antrenor foarte bun. E tipul de antrenor meticulos care stă 2 ore, 2 ore jumătate pe teren. Eu vorbesc cu el și acum.”

Echipa de pe primul loc trebuie să se aștepte să fie atacată. Și eu când eram la Dinamo se zicea că noi cumpărăm meciuri, că nu știu ce. La FCSB e problema în apărare. Nu au avut un portar care să îi salveze în momentele grele, n-au avut fundași experimentați. De la mijloc în sus sunt jucători de echipa națională”, a declarat și Ioan Andone.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.