Sport
Mircea Lucescu merge în UEFA Champions League! Ungurii au putut și ei, dar noi nu

În Ungaria, investițiile în fotbal încep să dea roade, iar o dovadă este că vecinii noștri se pot lăuda cu o echipă în grupele celei mai tari competiții inter-cluburi, pe Ferencvaros Budapesta.

După un egal spectaculos în Norvegia, Ferencvaros a reușit un 0-0 pe teren propriu, cu Molde și a reușit o calificare după 25 de ani în grupele UEFA Champions League. De asemenea, Ungaria se poate lăuda cu o formație în play-off-ul Europa League, acolo unde se află și campioana României, CFR 1907 Cluj. Experimentatul tehnician Mircea Lucescu s-a calificat și el în grupele Champions Leagute, cu Dinamo Kiev, după ce a învins-o cu 3-0 pe Gent. Buyalskyy, De Pena și Rodrigues au înscris pentru trupa lui „Il Luce”. În tur, scorul a fost 2-1 pentru Dinamo Kiev.  

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.