Sport
Nu vine în Bănie! Mirel Rădoi a anunţat că vrea să rămână selecţioner

Deşi din toate părţile s-a spus că, după terminarea meciurilor de anul acesta ale echipei naţionale, Mirel Rădoi va renunţa la postul de selecţioner şi va fi antrenorul Universităţii Craiova, selecţionerul a declarat, după partida cu Irlanda de Nord, că nu-şi doreşte să renunţe la actuala funcţie, iar o despărţire s-ar putea produce doar la iniţiativa FRF. 

”Em am în continuare contract și pentru următoarea campanie, de calificare la Cupa Mondială. Dacă cei de la FRF nu vor mai dori să continue cu mine, ne vom așeza și vom discuta. Dar, eu vreau să continui, absolut! Nu am declarat niciodată că vreau să plec de la echipa națională, nu am zis niciodată că vreau să plec la o echipă anume. Am prins urna a doua valorică. E cea mai importantă și vizibilă realizare a noastră. A fost un obiectiv încă de la început, pe care l-am îndeplinit. Sigur, a contat faptul că am ratat calificarea la Euro 2020, dar și prezența în urna a doua valorică a contat”, a spus Rădoi, la Pro TV.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.