Sport
Mirel Rădoi: „Este vorba de o revanșă”

În această seară, de la 21:45, echipa națională de fotbal a României dă piept cu Irlanda de Nord în ultimul meci al anului. În tur, cele două formații au încheiat la egalitate, 1-1, deși ai noștri au dominat întreaga dispută. 

Selecționerul Mirel Rădoi a rămas cu un gust amar după egalul din tur și anunță că „tricolorii” vor revanșa în fața Irlandei de Nord: „Cred că este vorba despre o revanșă, a fost un rezultat nedrept în tur (n.red. 1-1) venit pe fondul unei relaxări a noastre. Meciul de mâine seară este o finală pentru noi, mai ales că nu am jucat cu Norvegia. Jucătorii au părut puțin relaxați la antrenamente, dar oarecum am reușit să îi facem să se concentreze pentru această partidă, le-am explicat importanța punctelor, a coeficientului și faptul că prima și ultima impresie contează. Este foarte important să avem un rezultat pozitiv”

 

Ne dorim să câștigăm pentru toată țara, cu atât mai mult pentru cei implicați în tragedia de la Piatra Neamț. Asta înseamnă o dramă în viață, nu neapărat o înfrângere, indiferent de adversar. La noi, la români, prima și ultima impresie contează de obicei și câștigând aici am încheia anul într-un mod pozitiv,” a mai spus Rădoi. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.