Sport
Mirel Rădoi: „Nu putem să-l chemăm pe Mitriță!” Ce spune despre Camora

S-a tot vorbit de faptul că Mario Camora ar putea fi convocat la echipa națională, fiind eligibil după ce și-a luat cetățenia. Selecționerul a vorbit la PRO X despre acest subiect. De asemenea, Rădoi a spus că Mitriță nu ar putea fi folosit în Islanda.

Mirel Rădoi a spus că nu ar fi niciun fel de problemă ca fotbalistul lui CFR Cluj să fie convocat: „Camora trebuie să își termine toate problemele pe care le are juridic și dacă va continua evoluțiile bune la echipa de club poate va fi convocat. Am văzut că a început să cânte imnul, mie nu imi plac lucrurile astea. Mie îmi plac lucrurile mult mai serioase. El, ca să poată face parte din grupul ăsta, trebuie să joace la fel de bine ca până acum. Altfel, că este ofensiv, defensiv, că are personalitate, nu contează. Trebuie să continue evoluțiile bune”, a spus selecționerul.

 

„Nu putem să îl chemăm pe Mitriță acum în Islanda, pentru că dacă va veni din America direct în Islanda va intra în izolare. Autoritățile ne-au spus clar asta. Va fi considerat contact dintr-o țară cu foarte multe cazuri și va fi izolat. Timpul e foarte scurt și e nevoie de 2-3 zile doar să îi acoperi fusul orar. Și dacă îl vom chema, nu va putea juca în meciul cu Islanda, ci în următoarele partide,” a mai spus Mirel Rădoi. 

 

 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.