Sport
Mirel Rădoi nu are postul în pericol: „Nu se pune problema demiterii”

Potrivit gsp.ro, Mihai Stoichiță, directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, l-a reconfirmat pe Mirel Rădoi în funcția de selecționer al echipei naționale a României. 

Mirel Rădoi a avut parte de o lună octombrie de coșmar. Echipa națională a pierdut toate cele trei partide din această lună. Semifinala barajului de calificare la Campionatul European, cu Islanda, 1-2, dar și meciurile din Liga Națiunilor, cu Norvegia, 0-4 și Austria, scor 0-4:Avem mare încredere în Rădoi! Se pot întâmpla multe lucruri din decembrie până în martie, cu orice scenarii sumbre preconizate de unii sau alții. Eu sunt însă un optimist, pentru că-l văd pe Mirel cum lucrează, ce face, cum îl privesc jucătorii și cum suferă alături de el. 

Să încheiem cu orice interpretări: lui Mirel îi e asigurat un moment de echilibru din partea FRF, nici nu se pune problema demiterii! E încurajat să-și ducă munca la capăt. Știu că există interese pentru instalarea altui selecționer, dar menirea noastră, a conducerii FRF, e să gestionăm corect și momentele nefericite, nu doar pe cele bune. De exemplu, nimeni din federație n-a ieșit cu pieptul înainte după succesul din Austria.

Tratăm la fel de echilibrat eșecurile din octombrie în sensul în care nu se aventurează nimeni în luarea unor decizii în clipe emoționale, așa cum anumite persoane lansează atacuri la adresa lui Rădoi. A da acum cu pietre în selecționer ar fi o mare greșeală din partea FRF”, a declarat Mihai Stoichiță.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.