Sport
Mirel Rădoi: „Nu cred că ar fi frumos nici pentru Craiova, nici pentru Federaţie să vorbesc ceva”

Selecţionerul Mirel Rădoi a fost întrebat la finalul amicalulii cu Belarus despre interesul Universităţii Craiova pentru el. 

„Deocamdată sunt la echipa naţională, vorbesc de echipa naţională. Nu cred că ar fi frumos nici pentru Craiova, nici pentru Federaţie să vorbesc ceva. Chiar dacă nu există, tot nu vreau să discut. Sunt la echipa naţională, nu trebuie să lămuresc nimic! Sunt la echipa naţională, trebuie să vă vorbesc despre echipa naţională, despre ce înseamnă jucătorii naţionalei, atmosfera de la echipa naţională, despre tot ce mă întrebaţi despre echipa naţională. 

Sunt aici! După aceea, vom vedea la fiecare partidă, pentru că deja aţi scris că o să fiu în alte părţi. Se pare că deja ştiţi mai bine decât mine şi atunci vă las în continuare să speculaţi“, a spus Mirel Rădoi.

 

Nu e dezamăgire că am primit trei goluri, e o problemă, evident. Mai ales că au fost luate în situaţii simple de joc, cu mingi descoperite, n-am făcut marcaj, cu liniile foarte avansate, trebuia să ne retragem şi mai sunt şi alte situaţii… Dar mă bucur că am văzut o reacţie a jucătorilor după pierderea mingiei, indiferent de zona în care am pierdut mingea.

După aceea, am văzut momente în care am reuşit să fim calmi în timpul jocului, să avem o posesie prelungită, să ajungem în zonele în care ne-am propus, dar, aşa cum am spus, încercăm să luăm lucrurile pozitive. Asta nu înseamnă că vom trece cu vederea ce s-a întâmplat negativ, de la primirea şi ocaziile create de adversar.

Ar trebui să ne obşnuim cu lucrurile astea, să încercăm să clădim ceva. Ştiu că este greu, că timpul e scurt, dar dacă vom încerca să găsim scuze înseamnă că nu vom putea să construim nimic. Va trebui să ne obişnuim, şi staff-ul, şi jucătorii, în momentul în care am marcat gol, să avem o mentalitate puternică şi să încercăm să marcat şi golul 2, şi golul 3, ca să dominăm adversarul şi din punct de vedere psihologic," a adăugat selecţionselecţioneselecţionerul.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.