Sport
Mitică Berbece: „Cu Vâlcea e meci de 6 puncte, dar nu e decisiv pentru locul 2”

Dumitru Berbece, secundul lui Bogdan Burcea pe banca tehnică a echipei feminine de handbal SCM Craiova, a prefaţat derby-ul cu HCM Rm. Vâlcea, din Liga Florilor, programat joi, de la ora 17.30, în Sala Polivalentă.

„Starea de spirit în cadrul echipei este bună după victoria cu Brest, dar sunt problemele la Cristina Florianu, care nu este într-o formă atât de bună cum a arătat până în urmă cu câteva meciuri, şi din cauze medicale. Pentru noi acesta va fi al zecelea meci în 2018, iar pentru Vâlcea al cincilea. Este o echipă mai proaspătă, dar poate după aceste partide mai tari ale noastre, din Cupa EHF și campionatul intern, fetele au prins mai multă încredere și tăria de a tranșa un meci. Vâlcea este o echipă în formă, cu jucătoare tehnice, cu antrenori buni. Pentru noi este un meci de șase puncte. O victorie ne-ar duce pe locul doi, o înfrângere ne-ar putea face să cădem pe locul patru. Nu cred că acest meci va fi decisiv pentru locul doi, se mai pot întâmpla multe, dar pentru liniștea echipei noastre ar fi extraordinar să câștigăm“, a spus fostul internaţional român.

După meciul cu Vâlcea, SCM Craiova se deplasează în Danemarca, pentru partida cu Randers, ultima din grupele Cupei EHF, fetele noastre având nevoie de un egal pentru a se califica în sferturile de finală ale competiţiei.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.