Sport
Mitri-gol, o nouă reuşită pentru PAOK. Ce a declarat 'Piticul'

În timp ce atacul Universităţii Craiova suferă crunt, Alexandru Mitriţă, care a fost atât de aproape de revenirea în Bănie în vară, marchează gol după gol la PAOK. După ce a punctat în cupele europene, Mitri-gol a înscris şi în campionatul elen. În deplasarea de la Panaitolikos, PAOK s-a impus cu 2-1, iar Mitriţă a deschis scorul, cu o lovitură de cap, execuţie extrem de dificilă, din alergare. 

Panetolikos a egalat prin Jorge Diaz (59), iar brazilianul Sidcley (80), un alt nou-venit la echipa din regiunea Macedonia, a făcut 1-2. Alexandru Mitriţă, care a marcat primul său gol pentru PAOK în Conference League, a evoluat 63 de minute şi a primit un cartonaş galben în min. 57. PAOK, formaţie antrenată de Răzvan Lucescu, are 6 puncte după trei etape, iar duminică are derby pe "Toumba", cu AEK Atena.

 

"Am lucrat astfel de faze, am văzut că Augusto are mingea şi am plecat pe culoar. Știam că va fi un joc dificil, este începutul sezonului, suntem jucători noi și vrem să ne adaptăm şi este important să câştigi oricum ai face-o. Știu că fanii vor ca echipa să câștige cu 2-0 și 3-0, dar asta nu se întâmplă întotdeauna, sunt importante cele trei puncte. Această victorie ne va ajuta din punct de vedere al moralului. Cu siguranță nu suntem 100%, avem nevoie de mai mult timp, dar pe măsură ce trece timpul ne vom pregăti mai mult pentru a ajunge la punctul în care dorește antrenorul” a spus Mitriţă după meci, citat de presa elenă. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.