Sport
Mitriţă a marcat primul său gol în liga americană

Fostul căpitan al Ştiinţei, Alexandru Mitriță, a marcat primul său gol în Major League Soccer, liga profesionistă americană de fotbal. Olteanul a deschis scorul, cu un şut la vinclu, după ce driblase doi adversari, în meciul pe care New York City l-a terminat la egalitate, scor 2-2, împotriva celor de la Los Angeles FC, în etapa a treia din MLS. 

În acest meci, Mitriţă a avut 7 șuturi la poartă, 64 de atingeri, 15 pase reușite din 26 (58%), 3 centrări, 6 driblinguri reușite din 11, 11 dueluri câștigate din 21, 3 tacklinguri reușite şi a încasat un cartonaş galben, în ultimul minut. După 3 etape din campionat, New York FC are tot atâtea remize şi este pe locul 7 în clasamentul Conferinţei de Est, în care sunt 12 echipe. 

Mitriţă revine astăzi în România, fiind convocat la echipa naţională pentru meciurile cu Suedia şi Feroe, care deschid preliminariile Euro 2020. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.