Sport
Mitriţă a revenit la naţională: „Nu am nimic cu domnul Contra”

Alexandru Mitriţă a sosit în ţară şi este pregătit să îmbrace din nou tricoul galben al naţionalei, după ce nu a mai jucat de la meciul cu Suedia.

Fostul fotbalist al Universităţii Craiova şi actualul component al formaţiei New York City FC a vorbit despre situaţia sa cu Cosmin Contra: "Nu am nimic cu domnul Contra, dacă aveam ceva cu domnul Contra sau el cu mine nu mai eram aici. După meciul cu Suedia, când m-a scos la pauză, nu a fost absolut nimic. A doua zi nu m-am antrenat ok. Nu am avut motivație. Cine nu își dorește la echipa națională meci de meci?! Toată lumea așteaptă să fac diferența cum o fac și la echipa de club."

 

Olteanul este foarte apreciat în Statele Unite, asta deşi, la început, îşi dorea să se întoarcă acasă: "Mă simt bine, m-am adaptat. După primele două, trei luni voiam să plec. Fiind un oraş aşa mare, nu ştiam ce să fac în el. Dar acum au venit şi rezultatele şi mă simt foarte bine.

Important e că sunt foarte apreciat. Am şi jucat bine... fanii nu sunt ca în România. Sunt fanatici, sunt cu echipa, dar nu sunt ca în România, unde după ce pierzi un meci, două sau trei îţi sar în cap. Au multă răbdare cu tine şi sunt foarte bucuros că am ajuns acolo”, a declarat Alexandru Mitriță.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.