Sport
Mitriță este pregătit de Feroe și Norvegia: „Mă simt mai bine decât data trecută”

Într-un interviu pentru FRF TV, jucătorul celor de la New York, Alexandru Mitriță, a vorbit despre adaptarea la fusul orar și despre cum se simte în acest moment la naționala României. 

La începutul interviului, olteanul este întrebat despre schimbarea de fus orar și despre faptul că are parcurs peste 20.000 de km cu avionul: „Nu este ușor să zbor atât de mult, însă mă simt mai bine decât data trecuta. Trebuie să mănânc, să mă antrenez, iar odihna este cea mai importantă.” Pe Mitriță l-a marcat perioada în Italia: „Fotbalul italian este la un nivel ridicat, m-am simțit bine și m-a făcut să fiu mai bun, să joc și la Craiova la un nivel foarte bun.”

 

Micuțul jucător a comparat și jocul României cu cel al nordicilor: „Sunt diferiți nordicii, sunt înalți și masivi, noi suntem mai mingicari, mergem mult pe tactic, însă cred că avem puterea să ne batem cu oricine.  În orice echipă ai nevoie de un jucător care să-ți scoată un om de joc și sunt fericit că am o calitate”

 

„Când am jucat împotriva Milanului, Bonucci mi s-a părut cel mai greu adversar pe care l-am întâlnit vreodată. La Craiova, cu mister Mangia, faceam antrenamente cu mingea, tactice, iar la New York fac la fel. În România sunt suporteri fanatici, știm că Universitatea are suporteri foarte mulți și în SUA sunt fani mulți.” a mai declarat fostul căpitan al Științei.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.