Sport
Mitriță, ovaționat de fanii Științei: „Nu mai aveam loc de Mihăilă”

Alexandru Mitriță a terminat sezonul în MLS și se pregătește alături de Universitatea Craiova pentru a fi apt pentru meciurile naționalei. Aseară, fostul căpitan a fost aplaudat de cei peste 10.000 de fani. 

Mitriță a coborât pe gazon pentru a saluta fanii, iar aceștia nu l-au uitat pe „piticul” care a încântat tribunele oltenești. Jucătorul lui New York ar vrea să fie prezent mereu alături de alb-albaștri: „Dacă aş putea, aş veni la fiecare meci alături de ei, dar nu se poate. Când am posibilitatea să vin la meci vin cu mare plăcere.”

 

Internaționalul român a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Mihăilă, noul puști teribil al Craiovei: „Mihăilă este, din punctul meu de vedere, unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1. Eu de aceea am şi plecat de la echipă, nu mai aveam loc de Mihăilă, trebuia să joace Mihăilă", a declarat Alex Mitriţă despre jucătorul care are 19 ani, promovat la seniori anul trecut.”

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.