Sport
MM Stoica se bagă în seamă, iar Cârțu reacționează: „Nu îmi spune nimic omul ăsta”

Mihai Stoica și-a făcut un obicei în a ataca clubul Universitatea Craiova. Ultima „ispravă” a managerului FCSB-ului s-a întâmplat după ce Horațiu Feșnic a acordat penalty la duelul dintre Marius Constantin și Ante Puljic. 

„Păi dacă-l ține, trebuie să cadă pe spate. Marius Constantin se aruncă în față! E greu cu CSU anul ăsta…”, a scris Mihai Stoica pe Facebook. Președintele Universității Craiova, Sorin Cârțu, a declarat că lumea fotbalistică este sătulă de reacțiile lui MM: „Eu zic că a fost penalty, dar cel mai bine să fie întrebat un specialist. Eu merg pe părerea specialiștilor. Să fie întrebați Crăciunescu, Porumboiu, Balaj. Din punctul meu de vedere, când un adversar îi face centură celuilalt adversar… Nu poți arbitra cu „Fizica” în mână.

 

Suntem sătui de comentariile lui Mihai Stoica. Nu vreau să comentez eu ce spune el. Mie nu îmi spune nimic omul ăsta. Ce rost are? Nu vreau să mă obosesc să comentez despre ce spune el. Ăsta e punctul meu de vedere”, a punctat Cârțu la Digisport.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.