Sport
Motivul despărţirii lui Bergodi de Craiova: 'Gândul lui era acolo'

Managerul general al Universităţii Craiova, Marcel Popescu, a dezvăluit că motivul real al despărţirii lui Cristiano Bergodi de Universitatea Craiova a fost starea în care se afla mama sa, în Italia. Antrenorul şi-a dorit să fie aproape de mama sa, după ce tatăl îi decedase în cursul acestui an. 

„Aici nu s-a întâmplat nimic. La el în familie s-au întâmplat lucruri pe care fără acordul lui nu pot să le spun. Lucruri care trebuie să aibă o decență minimă. Problemele care l-au măcinat în ultimul timp pe Cristiano. E vorba de mama lui. Aș vrea să spun un singur lucru. Aici nu trebuie să fim lacrimogeni sau să încercăm să intrăm în sufletele oamenilor. A avut un accident, este la pat, a vrut să îl vadă. Dacă pleca două săptămâni, intră în carantină. Când se întorcea nu putea să intre aici. O serie întreagă de probleme. Gândul era acolo. Își pierduse tatăl la sfârșitul lui februarie – martie, îl apăsa teribil. Ne-a spus: Eu nu mai pot, degeaba sunt aici fizic, dacă sufletul și inima mea sunt acolo. Era o neîmplinire. A considerat că este mai bine să plece pentru că era prezent doar fizic”, a spus Marcel Popescu la ProX. 

"Am și  eu probleme, poate că asta s-a văzut în joc. Nu stau în cer în ciuda sfinților. Probabil fără mine va porni din nou bine, mă bucur pentru băieți că îi las pe primul loc. Mă gândesc, dar 100% îmi dau demisia”, a declarat Cristiano Bergodi la finalul ultimului său meci pe banca Ştiinţei, cel cu Clinceni. 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.