Sport
Muralul cu Sorin Cârțu a fost vandalizat de suporterii echipei lui Adrian Mititelu

Fanii grupării U Craiova 1948 au „realizat” un nou act de vandalism! După ce au scris mesaje obscene pe gardurile casei și ale afacerilor lui Sorin Cârțu, președintele Științei a căzut din nou victimă. 

Muralul realizat de suporterii Universității Craiova cu gloria Sorin Cârțu a fost vandalizat în noaptea de joi spre vineri de către ultrașii din Peluza Sud 97. Andrei Preda, poreclit „Gogoașă”, ar fi printre protagoniștii incidentului. Inițiatorii proiectului au fost amenințați încă de la început de fanii U Craiova 1948 SA că muralul nu va rezista mult.  

 

Chiar dacă Preda spunea în urmă cu ceva timp că nu Peluza Sud este responsabile asupra actelor de vandalism de pe pereții afacerilor și casei lui Sorin Cârțu, acum, se pare că nu a mai ascuns acest lucru. „Am văzut și eu ce s-a întâmplat la televizor, dar, din punctul meu de vedere, suporterii de la CSU au făcut această chestie. Eu cred că vor să pună presiune ca să nu ne lase pe stadion. Să spună că facem incidente, că distrugem.  Am vorbit cu băieții, le-am cerut să nu facă așa ceva. Sorin Cârțu a jucat la Craiova, e o legendă și niciun băiat din Peluza Sud nu a știut despre ce s-a întâmplat. Am făcut o întrunire aseară și le-am explicat, băieții au înțeles. Nu a spus nimeni că a participat la acest eveniment. Dacă voiam să facem presiune, mergeam la Primărie, nu la Sorin Cârțu acasă”, declara cel poreclit „Gogoașă”.

 

  • 283 de meciuri și 107 goluri a reușit Sorin Cârțu pentru Universitatea Craiova
  • 3 campionate și 5 cupe a câștigat „Sorinaccio” cu Știința ca jucător și antrenor

 

Conform surselor LUPA, Preda a fost amendat de oamenii legii  cu suma de 500 de lei. 

 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.