Sport
Nadia Comăneci are un mesaj special de Ziua Națională

Nadia Comăneci, fosta marea gimnastă a României și prima din istorie care a luat un „10” perfect, a transmis un mesaj special pentru români de Ziua Națională. 

Campioana de la Montreal este stabilită în Statele Unite ale Americii: „Românie dragă, mi-e dor de tine şi de ai mei. Astăzi este o zi de sărbătoare.De aici de departe vă transmit multă, multă sănătate, bucuriii alături de cei dragi, lumină, respect, să trecem cu bine de această pandemie şi să ne revedem în ţară curând. La mulţi ani, dragi români. La mulţi ani, România!", a spus Nadia.

 

Nadia Comăneci Este considerată a fi una dintre cele mai bune sportive ale secolului XX și una dintre cele mai bune gimnaste ale lumii, din toate timpurile, „Zeița de la Montreal”, prima gimnastă a epocii moderne care a luat 10 absolut. Este primul sportiv român inclus în memorialul International Gymnastics Hall of Fame.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.