Sport
Nae Ungureanu: „Craiova trebuie să defileze în acest an” / Ce spune Cârțu înainte de jocul din Europa League

Doar două zile ne mai despart până la debutul Universității Craiova în noul sezon competițional al UEFA Europa League. Locomotive Tbilisi este adversara din primul tur preliminar. 

Nae Ungureanu, fostul mare jucător al Universității Craiova, are mare încredere în Cristiano Bergodi și jucătorii săi și anunță că Știința ar trebuie să defileze în acest sezon: „Să dea Dumnezeu să mai ajungem în situația în care să jucăm cu titlul pe masă.Va fi un campionat mult mai greu. Eu sunt ferm convins că FCSB și CFR își vor lua măsuri mult mai aspre să nu mai ajungă în situația din sezonul trecut. Totul depinde de jucători și antrenor. Cu lotul pe care îl are Universitatea, eu cred că ar trebui să defileze anul acesta. La Sepsi a fost un meci mai mult nereușit, iar jocul a lăsat de dorit, dar vom vedea.”

 

„Eu zic că nu ar trebui să existe griji pentru meciul Craiovei cu Lokomotiv Tbilisi, mai ales că nu au pierdut niciun jucător titula. Totuși, nu trebuie tratată cu lejeritate partida, mai ales că este o competiție europeană și că se joacă într-o manșă. Eu cred că dacă va exista responsabilitate, noi vom merge în turul doi”, a mai adăugat Ungureanu.

 

De partea cealaltă, președintele Sorin Cârțu o vede pe Craiova favorită în duelul cu georgienii, dar că nu ar trebui să existe relaxare în rândul echipei: „Mergem să câștigăm, trebuie să ne calificăm, suntem favoriți și trebuie să ne respectăm statutul. I-am mai văzut, cred că și Cristiano i-a studiat, sunt posibilități. Au doar un jucător care mai poate dribla sau alte lucruri, în rest au jucători autohtoni. Nu este o echipă de top a Georgiei. Jucătorii trebuie să fie serioși, nimic nu ți se dă moca. Trebuie să facă efort pentru a se califica. Să se aștepte că vor da de o echipă ambițioasă. 

Am luat trei puncte importante cu Sepsi, am văzut că și celelalte au luat. Campionatul e lung, nu poți să spui că doar cele trei sunt pentru titlu. Sunt 30 de etape pe care trebuie să le treci și să ajungi în play-off. S-ar putea să mai vină jucători, se pot ivi posibilități. Vedem și cum stăm la nivelul actual.”

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.