Sport
Nebunie la PSG - Marseille 0-1

Derby-ul dintre PSG și Marseille a fost unul bogat în evenimente. Chiar dacă s-a marcat doar un gol, meciul a avut parte de ocazii și multe faze spectaculoase.

Prelungirile partidei au fost incendiare! Arbitrul a arătat 5 cartonașe roșii și 15 galbene după o bătaie în toată regula. Ba mai mult, Neymar a anunțat faptul că a fost numit „maimuță ordinară” de către un adversar. Alvaro Gonzalez ar fi jucătorul care l-a jignit pe starul brazilian.  Jordan Amavi, Layvin Kurzawa, Dario Benedetto, Leandro Paredes şi Neymar au fost eliminaţi de arbitrul Brisard.

 

În ceea ce privește partea sportivă, Florian Thauvin a deschis scorul pentru Marseille, în timp ce PSG a marcat prin Angel Di Maria şi Dario Benedetto, însă reușitele lor au fost anulate. Astfel, OM reușește prima victorie după 10 ani în derby-ul Franței. 

 

 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.