Sport
Nicolae Stanciu: „Suntem mobilizaţi şi conştienţi de importanţa meciului”

Nicolae Stanciu, unul dintre cei mai importanți oameni ai echipei naționale, a prefațat duelul cu Islanda, într-o conferință de presă. „Nicu” este indignat de faptul că rezultatele testelor COVID-19 au venit destul de târziu. 

Stanciu este conștient de faptul că barajul este ultima șansă pentru a ne califica la Campionatul European de anul viitor: „,Cred că atitudinea a fost importantă în meciul cu Austria, dar nu ştiu dacă va fi acelaşi sistem sau aceiaşi jucători, dar nu contează. Cine intră, trebuie să ştie că e ultima şansă a noastră să ajungem la EURO. Suntem conştienţi şi pentru prima dată venim cu un moral bun la lot, chiar dacă am făcut egal cu Irlanda de Nord. Suntem mobilizaţi şi conştienţi de importanţa meciului.

 

 

,Da, eu am primit rezultatul testului. E negativ, dar nu am vorbit cu toţi băieţii. Am făcut testele deja de o zi! Sincer nu pot să nu mă gândesc la un război psihologic. Ne-au spus că va dura maxim 4-8, dar a trecut deja o zi. Sper că ne vom lua revanşa pe teren!

Nu ştiu câţi au primit testele. Îmi e greu să cred că ar face asta şi nu vreau să mă gândesc că se va întâmpla ce au păţit cei de la Slovan Bratislava în Insulele Feroe”, a mai spus Stanciu la conferinţa de presă.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.