Sport
Nicușor Bancu: „Jocul a crescut de când e Bergodi la echipă”

La conferința de presă ce a prefațat jocul cu Chindia a fost prezent și Nicușor Bancu.

„Ne așteaptă un meci dificil, mai ales că echipele care vin aici se baricadează. Vom încerca să ne descurcăm mai bine decât cu Academica Clinceni.

E o întâlnire specială cu Săndoi, dar vreau să câștigăm. Am avut o pasă proastă, am încercat să fac tot posibilul să revin la forma mea, chiar dacă au fost și răutați. Mă bucur că nu m-au afectat și că am revenit mai puternic. Pot să zic că știm stilul de joc al Chindiei, trebuie să ne impunem. A revenit Vlădoiu, avem nevoie și de ceilalți.Suntem montați să câștigăm cele trei puncte, nu să bătem la scor. Scorul nu ne interesează. Nu știu dacă este un avantaj sau dezavantaj că deschidem etapa. Mă bucur că jucăm acasă.”

 

 

Căpitanul Craiovei trece printr-o perioadă frumoasă: „Jocul a crescut de când a venit Mister Bergodi. Am avut ce să învățăm de la el, s-a văzut acest lucru în jocul nostru. Sperăm să rămânem acolo, sus, până la finalul sezonului. Mai bine să îi las pe specialiști să vorbească. Am preferat să le răspund pe teren celor care au vorbit despre jocul meu. Mi-a reușit acest lucru, sunt bucuros, îmi doresc să fiu sănătos. Familia a fost alături de mine. A fost un moment greu atunci când se vorbea urât. Am zis să fac cumva să le dau peste nas. 

Antrenorii italieni lucrează mult pe faza defensivă. Am lucrat de când a venit Cristiano Bergodi. Am încercat să lucrez mai mult pe partea defensivă și cred că s-a văzut acest lucru. În Norvegia, am vrut să marchez, dar execuția a lăsat de dorit. Nu am nimerit bine, mai ales că am dat cu dreptul. La antrenament îmi vine să dau doar cu dreptul pentru a răzbuna acea ratare. Cred că puteam da mai mult de 20 de goluri în campionat, dar cred că este ok pentru un fundaș. Cu Ofosu mă înțeleg foarte bine pe teren.”

 

„Îmi e teamă mai mult de virus decât de adversari, mai ales la ce se întâmplă în Craiova, îmi e teamă și pentru familie. Sperăm să fie bine,  încercăm să ne protejăm și să nu ieșim în oraș.”

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.