Sport
Nistor a marcat din corner, la debutul în tricoul Științei, în victoria cu nemții de la Braunschweig

Universitatea Craiova a câștigat primul amical din stagiul din Antalya, contra nemților de la Eintracht Braunschweig, locul 4 în Liga a III-a, scor 2-0. La debutul în tricoul Șiinței, Dan Nistor a reușit să marcheze, din corner, ajutat și de gafa portarului advers, în minutul 85. Scorul l-a deschis Mihăilă, în minutul 55, pe un contraatac. 

În prima repriză, Cornel Papură a utilizat rezervele, iar în partea secundă au intrat titularii. Cicâldău a fost eliminat la jumătatea părții secunde, după ce s-a încăierat cu un adversar, dar meciul a continuat în egalitate numerică, Ivanov substituindu-l pe Cic. 

Cornel Papură a început cu: Marinescu – Vlădoiu, C. Dobre, Tiago Ferreira, Mățel – M. Danciu, I. Popescu, Ivanov - Bărbuț - cpt., Markovic, Baiaram.

În repriza a doua au evoluat: Pigliacelli – Martic, Bălașa, Cosic, Vătăjelu – Mateiu, Nistor, Cicâldău – cpt. (65 Ivanov) – Ivan, Roman, Mihăilă.

Celelalte amicale: Universitatea Craiova - FC Aarau (locul 7 în Liga a II-a elvețiană), pe 17 ianuarie, Universitatea Craiova -  Pogoń Szczecin (locul 3 în prima ligă poloneză), pe 18 ianuarie, Universitatea Craiova -  Zagłębie Lubin (locul 10 în prima ligă poloneză), pe 23 ianuarie, Universitatea Craiova - Wolfsberger AC (locul 4 în prima ligă austriacă), pe 24 ianuarie. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.