Sport
Nistor, după umilinţa din Europa: “Am scris o nouă pagină neagră din istoria Craiovei”

Universitatea Craiova a trăit încă o umilinţă, fiind eliminată din Conference League de o echipă minusculă din Albania, după un meci retur absolut ruşinos, în care nu a reuşit să-şi creeze ocazii. Multe nu au fost de spus după o asemenea ruşine, atât antrenorul Reghecampf, cât şi jucătorii recunoscând că echipa a arătat oribil. 

“Le-am spus jucătorilor că nu va fi un meci uşor. Nici noi nu aveam soluţiile să desfacem un joc ca acesta din seara asta. Nu este un motiv să nu încercăm să câştigăm. Am avut 2-3 şanse bune, nu am reuşit să marcăm. Nu mai are rost să discutăm acum. Vom face o analiză. Avem probleme de lot, urmează un meci în Liga 1, eu acum trebuie să încerc să creez un nucleu, să încerc să-i îmbărbătez, să facă tot ceea ce se poate pentru a câştiga un meci. O să încerc în seara asta să stau de vorbă cu jucătorii şi să încerc să-i aduc la un nivel să ne putem bate cu orice echipă. Încerc să-i calmez, să-i fac să vadă că s-a terminat. Toţi suntem dezamăgiţi, trebuie să lucrăm mai mult, să facem o analiză şi să facem mai bine la anul. Nu e uşor într-o singură zi să-ţi iasă trei echipe din cupele europene. Avem de muncă, în momentul când vom avea spectatori în tribună va fi cu totul altceva”, a spus Reghecampf la Digi Sport.

 

“Este o seară dureroasă. Din punctul meu de vedere ăsta este nivelul. Cred că puteam să marcăm, am avut 2-3 şanse. Dacă înscriam altfel se juca meciul. Am avut şi ghinion la acea bară. Dar asta este. Sunt supărat, dezamăgit, e o seară neagră. Trebuie să muncim mai mult. Nu contează cine pleacă, cine vine, nu trebuie să găsim alibiuri. Astăzi am scris o nouă pagină din istoria Universităţii Craiova, neagră. Asta este valoarea noastră în momentul de faţă. Nu pot să cred că nu ne-am calificat, atât noi cât şi celelalte echipe. Chiar nu-mi vine să cred”, a spus Nistor la Digi Sport.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.