Sport
Novak Djokovic, testat pozitiv cu noul coronavirus

Liderul clasamentului ATP, sârbul Novak Djokovic, a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. De asemenea, alți trei tenismeni de la Adria Tour au fost descoperiți.

Atât Djokovic, cât și soția lui, Jelena, au fost depistați pozitiv. Totuși, testele copiilor au ieșit negative. După ce a organizat un turneu demonstrativ la Belgrad, liderul ATP a fost contestat de marea masă a oamenilor. 

„Când am ajuns în Belgrad am fost să ne testăm! Rezultatul meu e pozitiv! La fel și al soției. Rezultatele copiilor sunt negative. Tot ce am făcut în ultima lună a fost din inimă și cu intenții sincere. Turneul nostru a vrut să unească lumea și să trimită un mesaj de solidaritate și compasiune în regiune. Sper că lucrurile se vor ameliora și ne vom relua viețile așa cum erau. Îmi pare rău pentru fiecare îmbolnăvire. Sper că nu vor exista complicații și că toată lumea va fi bine. Voi sta în izolare în următoarele 14 zile și vor repeta testul peste 5 zile”, a declarat Novak Djokovic.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.