Sport
O femeie din Balș s-a răsturnat cu mașina

Din cauza vitezei, o femeie de 38 de ani, din Balș, s-a răsturnat cu mașina, într-o curbă, în Pielești. În urma accidentului, nu au existat victime, ci doar pagube materiale. Femeia a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

"În această dimineață,  polițiști din cadrul Serviciului Rutier Dolj au fost sesizați cu privire la faptul că pe DN 65, pe raza comunei Pielești, a avut loc un eveniment rutier.
La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au stabilit faptul o femeie de 38 de ani din Balș, care conducea un autoturism  pe DN 65 pe raza localității Pielești, în direcția către Craiova, într-o curba, nu ar fi adaptat viteza de deplasare, rasturnându-se cu  autoturismul.
În urma evenimentului rutier, au rezultat doar pagube materiale.
Femeia a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
Cea în cauză a fost sancționată de polițiști cu amendă în valoare de 580 de lei, conform OUG 195/2002", au declarat reprezentanții IPJ Dolj. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.