Sport
Oficialii Craiovei nu vor fotbal fără spectatori: „Nu are sens fără fani”

Președintele Universității Craiova, Sorin Cârțu, a vorbit la DigiSport despre decizia LPF ca sezonul să se reia pe 5 iunie și să se joace fără spectatori în tribune. Craiovenii nu sunt de acord să nu fie permis accesul spectatorilor în tribune și speră ca măcar o parte din fani să fie lăsați în stadion. 

Potrivit comunicatului Ligii Profesioniste de Fotbal, Liga 1 ar urma să reînceapă pe 5 iunie, iar zvonurile spun că se va urma un model din străinătate, acela privind interzicerea fanilor pe stadion. Universitatea Craiova, liderul în materie de fani, nu ar fi de acord cu acest lucru. Sorin Cârțu a explicat: „Fără spectatori nu are sens. sunt de acord cu Gică Hagi, mai bine îi obligi şi pe spectatori să fie cu mască, cu mănuşi. Dacă ai stadion de 30 mii de locuri să îţi dea voie să intre 10 mii, să stea la distanţă unii de alţii. Nu prea sunt disciplinaţi ca în Germania, dar fără spectatori e urât. Mai bine luăm nişte imagini ca la Astra cu spectatori pozaţi şi le punem în tribune ca să creăm atmofera de la un meci de fotbal"

 

”Vrem să oferim echipelor trei săptămâni de pregătire în prealabil, din data de 16 mai, odată cu expirarea celei de a doua stări de urgență, decretată în țara noastră, obiectivul principal fiind disputarea tuturor meciurilor din ediția 2019/2020 a campionatului”, anunță LPF.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.