Sport
Ofosu îşi întâlneşte fosta echipă: 'Meciul cu Botoşaniul e special pentru mine'

Ca şi Alexandru Câmpanu, germanul Reagy Ofosu se află în faţa duelului cu foştii coechipieri, în meciul FC Botoşani – Universitatea Craiova, programat sâmbătă, de la ora 19.30. Ofosu recunoaşte că mai vorbeşte cu foştii coechipieri de la Botoşani, cu care a rămas prieten. Atacantul neamţ spune că a fost surprins de plecarea lui Bergodi, că îi place colaborarea cu Papură şi că nu ştie nimic despre venirea lui Rădoi. 

Despre meciul cu FC Botoşani: "E un meci special pentru mine, îmi întâlesc fosta echipă, e important să câştigăm după ce am pierdut meciul precedent, mergem concentraţi, pentru a face un meci bun. Ştiu că au şi ei câteva cazuri de coronavirus, dar Botoşani are un lot bun şi va fi un meci dificil. Tot timpul este un meci special când joci contra foştilor coechipieri, dar acum sunt la Craiova şi dau totul pentru această echipă. Am rămas în relaţii foarte bune cu foştii colegi, am glumit despre acest meci, suntem prieteni înainte şi după joc, pe teren ne vom lupta pentru puncte. Din ce ştiu au cazuri noi, dar şi mulţi care revin după ce s-au negativat”

Despre antrenorul Craiovei:  „Nu am vorbit despre antrenori în vestiar, am auzit zvonurile despre venirea lui Rădoi, dar nu-l cunosc şi nu ştiu dacă vine. A fost o surpriză pentru noi plecarea domnului Bergodi, dar probabil a avut motivele lui. Am lucrat foarte bine cu domnul Papură de când a venit şi vrem să facem treabă bună. În ultimele zile am lucrat tactic, am studiat şi Botoşaniul, domnul Papură m-a întrebat şi pe mine anumite lucruri, dar am văzut că ştie foarte bine ce joacă adversarul şi nu avea nevoie de prea multe amănunte, are multe cunoştinţe despre fotbal” 

Despre alegerea sa de a veni la Universitatea:. „Am văzut ce fani are Craiova când am jucat aici cu Botoşaniul şi cred că ne lipsesc foarte mult suporterii. Sunt fericit să fiu aici, pentru că este vorba de o echipă mare. Nu au fost negocieri lungi, fiindcă era şi ultima zi de transferuri, am venit cu plăcere aici, am găsit toate condiţiile”.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.