Sport
Olanda nu va avea niciun eveniment sportiv până la 1 septembrie! Ce se va întâmpla la noi?

Premierul Olandei, Mark Rutte, a anunțat că niciun eveniment sportiv nu va avea loc în Olanda până pe data de 1 septembrie, iar acest lucru va crea o incertitudine în toată Europa. 

Ajax, formație la care evoluează Răzvan Marin, poate să devină campioană, având în vedere anunțul prim-ministrului Mark Rutte. „Lăncierii” au 56 de puncte, sunt la egalitate cu Alkmaar, dar au un golaveraj mai bun. „Fotbalul profesionist nu poate fi reluat până pe 1 septembrie. Da, știu, e o măsură dură, dar trebuie să facem sacrificii pentru a depăși această situație. Mă aștept ca toată lumea să înțeleagă” , a declarat Rutte. 

 

La noi, Liga Profesionistă de Fotbal ar vrea ca sezonul să fie reluat pe 5 iunie, dar nu s-a comunicat nimic oficial. În România, starea de urgență este până pe 16 mai, însă rămâne de văzut dacă cazurile de coronavirus se vor împuțina. Totuși, decizia din Olanda va aduce mai multe reacții în întregul continent, întrucât UEFA și-ar fi dorit ca sezoanele să se încheie pe teren. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.