Sport
Olguţa Vasilescu: „Galeria Craiovei are prioritate în faţa oricui pe noul stadion!”

Fostul primar al Craiovei şi actualul ministru al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, i-a asigurat pe suporterii care compun galeria Universităţii Craiova că nu li se va ocupa locul pe noul stadion de către galeria oaspeţilor.

Fanii din galeria Ştiinţei s-au revoltat văzând că sectorul galeriilor adverse a fost mutat chiar în mijlocul peluzei nord, fiind puse garduri de împrejmuire, şi au emis un comunicat în acest sens, solicitând mutarea gardurilor.

Olguţa Vasilescu i-a liniştit însă pe suporteri. „Situația se va regla imediat ce primăria va prelua amplasamentul de la constructor, urmând sa fie mutat gardul. Galeria Craiovei are prioritate in fata oricui!” a scris actualul ministru e pagina sa de facebook.

Totodată, clubul Universitatea Craiova i-a asigurat pe fani că situaţia nu va rămâne cum se prezintă acum: "În acest moment, sectorul dedicat oaspeților a fost delimitat în zona peluzei nord, deoarece așa a fost prevăzut în proiectul inițial. În momentul iminent al recepției de către CNI și Primăria Craiova, stadionul trebuie predat așa cum a fost gândit în proiect. Prin urmare, modificările se vor putea face abia după recepția finală. După recepție, Universitatea Craiova va găsi o soluție pentru a schimba amplasamentul oaspeților și pentru a rezerva Peluza Nord în întregime galeriei Universității Craiova."

Iată care era comunicatul galeriei:

„În ultimele zile am constatat cu stupoare că în mijlocul Peluzei Nord a fost amplasat un gard şi se pare că şi altele vor fi ridicate, informaţiile noastre fiind că acolo se pregăteşte sectorul în care vor sta fanii oaspeţilor. Le reamintim pe această cale autorităţilor locale, jandarmeriei şi conducătorilor clubului Universitatea Craiova că toate grupurile organizate care susţin necondiţionat Ştiinţa şi care fac sacrificii pentru a-i fi alături, atât acasă cât şi în deplasare, stau la peluza Nord a stadionului “Ion Oblemenco”. Amplasarea sectorului oaspeţi în mijlocul peluzei noastre este o incredibilă lipsă de respect, o ticăloşie şi un afront faţă de galeria Ştiinţei, cea care a susţinut Universitatea Craiova şi renaşterea din Clubul Sportiv istoric pe orice stadion de la revenirea în fotbal. Acest stadion este construit pentru suporteri, este dedicat lor şi nu jandarmilor sau oricărei alte instituţii finanţată din bani publici. Cerem public clubului Universitatea Craiova şi primăriei, care este proprietarul stadionului şi care îl va prelua în curând de la CNI, să discute cu constructorul şi să rezolve urgent această problemă, pentru a nu strica sărbătoarea inaugurării noului stadion al Craiovei. Nu este în interesul nimănui apariţia unor nedorite dar foarte probabile incidente în stadion, cauzate de această decizie halucinantă şi insultătoare, de a poziţiona sectorul oaspeţi în mijlocul peluzei în care toată lumea ştie că ia loc galeria Universităţii Craiova. Sezione Ultra’, North Lions, Vechiul Spirit Ultras, Utopia Tg Jiu, Nord Oltenia, precum şi restul suporterilor neafiliaţi vreunei grupări care compun galeria Ştiinţei, solicită cu fermitate îndepărtarea imediată a gardului din mijlocul Peluzei Nord şi repoziționarea sectorului oaspeţi”.

 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.