Sport
OSIM i-a interzis lui Adrian Mititelu să folosească sintagma 'Leii din Bănie', deoarece este legată de Universitatea Craiova

Adrian Mititelu a pierdut dreptul asupra denumirii „Leii din Bănie - Craiova”, pe care o înregistrase ilegal la OSIM. Clubul Sportiv Universitatea Craiova a contestat înregistrarea acestei denumiri, deoarece este o sintagmă legată de marca „Universitatea Craiova”, deţinută de clubul condus de Pavel Badea, iar în consecinţă Comisia de Contestaţie a Mărcilor i-a interzis lui Mititelu folosirea denumirii „Leii din Bănie", pe care o înregistrase acum 6 ani.

„CLUBUL SPORTIV UNIVERSITATEA CRAIOVA, contestă Decizia OSIM nr. M 2014 06081/26.01.2015 de admitere la înregistrare a mărcii LEII DIN BĂNIE CRAIOVA nr.depozit M 2014 06081, intimaţi-solicitanţi FC U CRAIOVA SA, prin ADMINISTRATOR JUDICIAR PREST INSOLV IPURL şi ASOCIAŢIA COMUNITATEA SUPORTERILOR FC UNIVERSITATEA CRAIOVA, şi intimat-intervenient PELUZA SUD. RESPINGE EXCEPŢIILE. ADMITE CONTESTAŢIA” se precizează în decizia Comisiei de Contestaţie a Mărcilor din cadrul Oficiului de Stat pentru Invenţii şi Mărci.

Recent, OSIM i-a respins lui Adrian Mititelu şi dreptul asupra mărcii ”Universitatea Craiova – echipă de fotbal”, care-i aparţine clubului lui Pavel Badea. Clubul condus de Pavel Badea a invocat dreptul asupra acestei denumiri, în virtutea deţinerii dreptului asupra mărcii „Universitatea Craiova”, drept consfiinţit printr-o decizie a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. 

Luna trecută, Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a decis că FRF a procedat corect înscriind în competiţii clubul condus de Mihai Rotaru cu titulatura Universitatea Craiova, fapt contestat de Adrian Mititelu la Lausanne. TAS a constatat că vicecampioana României este cea care poate juca în competiţii cu denumirea Universitatea Craiova.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.