Sport
Ouzounidis, după succesul neconvingător cu Sibiul: “Nu trebuie să le dăm adversarilor posibilitatea să spere”

Universitatea Craiova s-a chinuit mai rău ca pe vremea lui Cornel Papură, dar a învins Hermannstadt cu 1-0 şi grecul Marinos Ouzounidis câştigă primul său meci în Liga I. La final, elenul a subliniat că importante sunt punctele, dar a realizat că jocul suferă, iar norocul a fost cu el, fiindcă în ultimul minut sibienii au ratat o dublă ocazie de a egala, Pigliacelli intervenind fabulos. 

„Cel mai important este că am câștigat trei puncte. Am jucat bine în prima repriză, cum am făcut la antrenamente. În a doua nu prea am reușit. Trebuia să dăm mai multe goluri. Nu putem schimba stilul echipei în doar câteva zile. Suntem o echipă mare și trebuie să avem mingea mai mult și nu trebuie să le dăm adversarilor posibilitatea să spere. Pentru mine, următorul meci este mereu cel mai important.  Recunosc că în ultimele minute am avut și puțin noroc, dar per ansamblu noi am avut mai multe oportunități de a marca și de închide mai devreme meciul. Acesta este un capitol la care trebuie să lucrăm mai mult. Trebuie să fim mult mai concentrați, mai determinați în fața porții adverse. În general am avut momente bune și mă bucură asta. Am văzut că jucătorii mei au încercat să pună în practică schemele exersate la antrenament, dar trebuie să înțelegem că nu putem schimba totul după doar o săptămână de lucru intens. Sunt răbdător în privința asta și sunt convins că vom jocul nostru va fi tot mai bun. Astfel de meciuri depind doar de noi. Putem să le câștigăm doar dacă jucăm ca în prima repriză, însă trebuie să fim eficienți și atunci când ni se ivește ocazia să închidem meciul. Dacă nu reușim să facem asta, o să dăm încredere adversarului și acesta poate pune probleme. La fel și noi, devenim mai nervoși și lucrurile se pot precipita și nu este bine. Am văzut astăzi că am avut probleme la fazele fixe și va trebui să lucrăm mai mult la acest aspect, a declarat Marinos Ouzounidis

„Important este că am luat cele trei puncte, chiar dacă am mai avut o ocazie mare înaintea golului. În a doua repriză ne-am apărat rezultatul, mai ales în ultimele minute. Echipa arată bine, dar e loc și de mai bine. Primele reprize le-am jucat bine. Lucrăm la antrenamente să pasăm cât mai mult și cât mai repede. Prima dată trebuie să ne uităm la ce facem noi. Aștept și convocareala naţională, dacă slecţionerul crede că merit să fiu acolo”, a spus Alexandru Cicâldău. 

„Suntem mai organizați de când a venit Ouzounidis, iar adversarii nu au avut atât de multe ocazii. Stăm mai bine în teren și cred că adversarii nu au contat și au avut doar o ocazie pe final de meci. Mă simt bine! Sunt fericit! Când joci ești fericit! Ce stabilim cu antrenorul vorbim în vestiar și vedem de la meci la meci”, a declarat Alexandru Mateiu.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.