Sport
Ouzounidis, înainte de meciul cu Hermannstadt: „Sper să jucăm mai bine”

După ce a debutat cu stângul pe banca Ştiinţei în Liga I, remizând, 0-0, pe teren neutru, la Călăraşi, cu Academica Clinceni, grecul Marinos Ouzounidis se teme de viitorul adversar, codaşa Hermannstadt, aceasta câştigând în runda trecută, 1-0, contra liderului, FCSB. Grecul spune totuşi că în meciul programat, vineri, de la ora 20.30, pe stadionul "Ion Oblemenco", echipa sa ar trebui să joace mai bine, deoarece a avut timp de odihnă, iar terenul va fi bun. 

„Toate meciurile sunt importante în finalul sezonului regular, ne aşteptăm să fie jocuri dificile, toată lumea e motivată, de aceea trebuie să fim concentraţi şi atenţi. Am văzut acest lucru şi în meciul nostru de data trecută şi în meciul adversarei noastre de vineri. Dacă credem că va fi un meci uşor, nu avem nicio şansă. Trebuie să ne gândim numai la următorul meci, nu la cele de la final. În ultima partidă nu am avut prea multă energie, s-a văzut oboseala, aşa că trebuia să marcăm repede, în repriza a doua n-am avut ocazii. Acum jucătorii sunt mai proaspeţi, sper să jucăm mai bine, fiindcă am avut timp de odihnă, de pregătire şi avem parte de un teren bun. Nu numai CFR şi FCSB se vor bate la titlu, alături de noi, ci şi Sepsi şi Botoşani, toate echipele care vor intra în play-off sunt periculoase. Am văzut rezultate surprinzătoare în ultimele etape" a spus Ouzounidis. 

 

Despre noii-veniţi, Camara şi Fedele, dar şi despre jucătorii indisponibili, Marinos Ouzounidis a declarat: „Camara şi Fedele sunt jucători buni, ne vor ajuta, dar nu sunt 100 % pentru a juca un meci întreg, trebuie să gestionăm atent situaţia lor. Pentru mine este important să joace echipa bine, nu neapărat un jucător anume. Este o mică problemă pentru antrenori, pentru că atunci când faci primul 11 trebuie să ţii cont de tinerii pe care-i foloseşti şi posturile pe care joacă aceştia. Pe Koljic îl aşteptăm săptămâna viitoare să se antreneze cu noi. Ofosu are o accidentare de durată". 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.